narrowcasting

Narrowcasting is het leveren van informatie gericht op een bepaald publiek, op een geselecteerde locatie en tijdstip. Op digitale schermen, veelal op afstand of via internet aangestuurd, wordt relevante visuele content vertoond en zonodig dagelijks geüpdate. Narrowcasting biedt u de mogelijkheid om de communicatie binnen uw bedrijf of winkel(keten) te verbeteren.

Narrowcasting biedt eindeloze communicatiemogelijkheden in zorginstellingen, apotheken, warenhuizen, supermarkten, autoshowrooms, bussen en treinen, winkels, horecagelegenheden. Het draagt bij aan een betere service, het maken van gerichte promotie, interactieve acties en het verhogen van de reclame-inkomsten.
Narrowcasting is in combinatie met ADSL, sterk gedaalde prijzen van beeldschermen en de komst van geavanceerde software, een nieuwe baanbrekende technologie geworden.

Voor narrowcasting zijn twee partijen nodig: één partij voor de levering van hardware, software en het media-management, de andere partij produceert de visuele content. Basement Productions, als contentprovider, werkt nauw samen met beproefde bedrijven, om de implementatie van narrowcasting gezamenlijk te kunnen invullen.
Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Bel voor een vrijblijvende afspraak.

Basement productions